Ivelin Iliev Workshop| November 22-24 | Veliko Tarnovo

Имам удоволствието да ви представя сладващия  Уъркшоп за Сватбена фотография – Ivelin Iliev Workshop

a0020-2048 copy

 

Темата ще е нашето виждане за Сватбена фотография, как разказваме историята в снимки, как прилагаме наученото от Европа в българската сватба. Ще си говорим и за важността на светлината- не само естествената, а и изкуствената. Ще разгледаме и анализираме основните моменти в сватбения ден- как работим и какви решения взимаме.

0246 copy

 

От първият имейл до издаването на крайния продукт; Блогът като основен начин да стигнем до нашите клиенти; различните начини и нови маркетингови тенденции; изграждане на собствен стил; дизайн на фотокниги – това ще са едни от основните теми за разговор. Освен теоретичната част ще има и практическа, в която ще ви покажем различните техники, които прилагаме по време на снимки и начинът  на обработка.

0236 copy

Това ще бъде един различен Уъркшоп, който ще се проведе в реновирана къща във Велико Търново, където всички ще нощуваме, сутринта ще можем да се насладим на вкусна домашна закуска, а вечер ще си говорим до късно пред запалената камина. През почти трите дни ще можем да се потопим напълно в света на сватбената фотография и да споделим всичко, което ни вдъхновява и ни помага да израстваме.

 

IVER9137-2048 copy

За да бъде класът възможно най-ползотворен, за да  обърнем персонално внимание на всеки и  отговорим на всичките ви въпроси, бройката ще е ограничена до 7 човека.

Ще ви очакваме на 22-24 ноември 2019г. във Велико Търново.

Цената е 480лв(с включени две нощувки) като сумата може да бъде платена еднократно или на две вноски.

Не се колебайте да се свържете с нас на имейл info@iveliniliev.net за информация, относно цялостната програма на събитието. Ще отговорим на всички ваши въпроси.

0018 copy

Очакваме ви!

Ивелин и Ваня

 

 

Folow me on Instagram