Ivelin Iliev Workshop| 19-20 november 2016| Veliko Tarnovo

Имам удоволствието да ви представя един проект, който обмислям от доста време – първия си Уъркшоп за Сватбена фотография – Ivelin Iliev Workshop

Темата ще е моето виждане за Сватбена фотография, как разказвам историята в снимки, как прилагам наученото от Европа в българската сватба. Ще си говорим и за важността на светлината- не само естествената, а и изкуствената. Ще разгледаме и анализираме основните моменти в сватбения ден- как работя и какви решения взимам.

Untitled-11 copy
От първият имейл до издаването на крайния продукт; Блогът като основен начин да стигнем до нашите клиенти; различните начини и нови маркетингови тенденции; изграждане на собствен стил; дизайн на фотокниги – това ще са едни от основните теми за разговор. Освен теоретичната част ще има и практическа, в която ще ви покажа различните техники, които прилагам по време на снимки и начинът ми на обработка.

Untitled-14 copy
За да бъде класът възможно най-ползотворен, за да мога да обърна персонално внимание на всеки и да отговоря на всичките ви въпроси, бройката ще е ограничена до 12 човека.

Станете част от един двудневен и интензивен Уъркшоп , в който ще споделя целия си опит като сватбен фотограф.

Untitled-13 copy
Ще ви очаквам на 19-20 ноември 2016 в град Велико Търново, конферентна зала на хотел Панорама. Цената е 300лв като сумата може да бъде платена еднократно или на две вноски.

Не се колебайте да се свържете с мен на имейл info@iveliniliev.net за информация, относно цялостната програма на събитието. Ще отговоря на всички ваши въпроси.

Untitled-15 copy

Очаквам ви!

Ивелин